Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Cu respect pentru munca !

Membru Bizoo de 7 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Set cadou Craciun corporate

0 stars: 0.00 din 0 pareri

80 lei Lei
Brand
Craciun magic
Out Of stock
Descriere
Pachet cadou de oferit in semn de recunostinta angajatilor, dar nu numai. Produsele sunt dedicate acestui sezon, si anume:

- Gat sanatos 230 gr - cu efect deosebit de benefic in tratarea durerilor de gat. Contine tinctura de propolis cu rol in dezinfectarea gatului, miere cu rol de refacere a mucoasei iritate si capacele cu miere si ceara care actioneaza ca o pelicula, protejand astfel aceasta zona predispusa la inflamare in perioada rece.

-Miere cu nuci, prune si scortisoara - 250 gr

Reprezinta o incantare pentru papilele gustative, dar si un minunat remediu pentru sanatate datorita componentelor sale 100% naturale:

miere poliflora de munte- culeasa de harnicutele albine din pajisti nepoluate, fara ados de zahar sau altele, neprocesata chimic sau termic; Mierea naturala intareste imunitatea, este bogata in in vitamine, minerale si enzime, este usor de asimilat de catre organism.

miez de nuca- din productie proprie; Nucile contin grasimi nesaturate, in proportie de 60%, precum si potasiu si magneziu, utile persoanelor care sufera de diverse boli de inima sau de hipertensiune arteriala. Substantele active din continutul nucilor au un efect benefic asupra vaselor de sange care iriga creierul, ajutand la imbunatatirea memoriei si a capacitatii de concentrare.

prune- din cultura proprie, deshidratate natural, fara adaos de zahar; Puternic stimulent al digestiei si al metabolismului, favorizeaza tranzitul intestinal si ajuta la eliminarea rapida a toxinelor din organism

scortisoara Ceylon certificata BIO-efect energizand, combate oboseala, sporeste creativitatea, dar si atentia sau capacitatea de analiza si sinteza.

- Lumanari din ceara naturala de albine tip creion 2 buc- deosebit de apreciate pentru mesele alaturi de cei dragi. Se potrivesc oricaror tipuri de aranjamente sau se pun in sfesnice. Lungime 20 cm, diam. baza 2 cm.

Totul este frumos ambalat si accesorizat cu funda rosie inscriptionata cu alb "Sarbatori fericite" - pentru ca ne-am saturat de Merry Christmas si ne dorim ca acest Craciun sa fie despre noi si cei dragi noua. Fiecare pachet este insotit si de punga cadou deosebit de aspectuoasa (foto).

Realizam si variante personalizate de pachete cadou, in functie de preferinte.

Va multumim!

https://sanatatedinstupina.ro/craciun/
Trimite mesaj
Din Gura in Gura